elinenargentina.blogg.se

2013-03-18
22:04:00

Helgen!!

Hej på er! Förlåt för dålig uppdatering från helgens bestyr, jag har dessvärre inget jag riktigt kan skylla på heller... Men vi börjar från början!

I fredags sov som sagt Pauline över hos mig vilket alltid är mysigt! Vi såg på film och gjorde (massa) popcorn. Sedan hade vi ett långt, ingående och vackert samtal om att jag åker till Argentina och hur det kommer påverka vår vänskap. En sak som jag har hört ett antal gånger som är lätt att glömma bort är att det är inte bara utbytesstudenten som förändras under året utan även familjen och vännerna hem ändras, något som är lätt att glömma bort när man åker. Man tror att allt kommer att förbli som det var innan man åkte men så är inte fallet. Vi prata mycket om det och hur det faktum att jag försvinner kommer påverka vår vänskap, men jag tror inte att det blir något problem. Saker brukar sluta på ett bra sätt i de flesta fall. 

På lördagen sen träffade jag massa utbytesstudenter som ska åka nästa år. Vi var runt 17 pers som satt och snacka om förväntningar och farhågor. Jag var den enda som inte skulle till USA så mitt land och hur jag tänkte låg det inte så stort fokus på. Men det var trevligt att träffa dem. Några av dem åker med YFU så de kommer jag träffa igen, andra åkte med andra organisationer så de ser jag nog inte lika troligt. 

Under söndagen har jag mest pluggat Kemi och ätit våfflor. Cissi körde sin våffeldag idag. Det var mysig som vanligt men VÄLDIGT kallt. Träffade Julia som ska åka på årsmötet med YFU vilket jag inte ska. Man räknar ner inför resan redan nu. Sista födelsedagen, våffeldagen, snön (förhoppningsvis) innan man sticker. Men det känns bra och jag är lugn. 

Men nu ska jag sova så puss på er!