elinenargentina.blogg.se

2013-12-23
19:07:50

den 22 december 2013

Jag och lägga upp mina inlägg på bloggen går inte så himla bra, haha! Men jag kan hälsa att jag nu har blivit lite bättre på att t bilder.

Idag så stängde kommunen av elen mellan 6-10 något som jag trodde att skulle störa mig men jag lyckades sova genom det fram tills klockan 11 eller 12 då jag och Adri gick upp. Sedan åt vi lunch och efter lunch sov vi siesta mer eller mindre. Jobbade med våra datorer. Runt 15:30 blev jag skjutsad till en kompis till Sofi som hade pool så jag Sofi och hennes vänner solade och badade tillsammans vilket var varmt och soligt. Riktigt varmt och soligt. Även då jag inte kan baka pepparkakor håller jag på att bli en pepparkaka. Inte en tun och fin utan en snygg tjockispeppis.

Klockan 18 blev jag hämtad av Adri och vi åkte hem. Jag tog en snabbdusch och sedan så åkte vi för att fira min lillkusin Valentina som fyllde 6 idag. Men jag tror jag var där i max 5 minuter om ens det innan jag behövde bli skjutsad till Ave för att vara med på en YFU aktivitet som började 19.

Tillsammans med YFU-studenterna satt vi samlade och pratade om livet och det som händer här i Argentina. Hur vi trivs i våra familjer och med vänner och allt sådant. Vi satt och snackade ända fram till klockan 21:30 tror jag då jag Oceane och Mati (finland) började gå hemåt. Med hemåt menas i denna stund mitt gamla hem. När vi står i ”korssningen” (ni har så klart ingen aning om vilken korsning jag menar med korsningen men jag kommer att förstå när jag läser detta om 5 år vilken korsning jag menar) så ser jag min bror och hans nya flickvän sen typ i lördags. Riktigt nytt alltså. Så efter att jag sagt hej då till Oceane och Mati så hamnar jag med min gamla familj och tillsammans dricker vi terere. Jag smsar Adri att hon kan komma och hämta mig. Under tiden jag väntar på henne så hinne Max av en slump komma förbi så jag får se honom en kort, kort stund innan han behöver gå för att fixa något med Gonza och under tiden dom är borta hinner min Adri hämta mig ironiskt nog. Så jag han inte säga hejdå och de fick inte se honom och han fick inte se min nya familj. Men så kan det bli och vi ska ses nästa helg så det blir bra tror jag.

Hemma har jag mest varit med Adri och vi har hållit på med våra datorer och fixat. Jag borde borde borde blogga men har inte gjort det. Nu är internet avstängt och jag ska sova. Puss och god natt på er! 

 Reunion med YFU!!