elinenargentina.blogg.se

2017-12-30
12:41:28

Mellandagarna

Fest fest fest är väll det som har präglat de senaste dagarna, och massa kött! Sen har jag även träffat lite olika vänner från både avda och reco. Här kommer lite bilder på hur jag haft det! 
Jag och Miguel spelar pingis hemma hos Sergio och Elda innan asadon

Sergio förbereder asado

Jag är smutsig och trött efter en hel natt av porron party! det var en fest med neonfärger, hoppborgar och bubbelleksaker. Kvällen började rätt segt men slutade med att jag både hittade en bra danspartner, fick massa färg på mig och blev filmad för någon promotion film för kommande fester!

2017-12-27
10:04:58

Annandag Jul

Hej hej! 
Under förmiddagen sprang jag små ärenden och på kvällen så fick jag besöka den tandläkarklinik som Lorena jobbar på. Hon hade en kollega som ville pröva jungelvrål så då fick han göra det :) Sen fick han ta med sig hela paketet hem för han vill ge svenskt godis till sina barn :) 

Efter det så åkte jag, Sofi och Floor till en kompis till Floors hur och där hängde vi med några killkompisar till henne som jag hade träffat vid några tillfällen under mitt utbytesår. Det blev en sen pizza middag och jag kom hem där ifrån runt 3 på morgonen. 


Tillagning av pizzan

Jag i klänningen som jag fick i julklapp av värdfamiljen

Nom nom nom


2017-12-25
22:47:44

Juldagen

Idag har varit en rätt lugn dag. Till lunch blev det asado som var supergod. På eftermiddagen besökte jag familjen Augustini och testade deras nya pool. På kvällen var det massa människor på besök och vi åt lite Empanadas och pizza. Efter det gav jag, Adri och Martin (Adria pojkvän) oss ut på äventyr och åt glas på Grido. Min hade smak av blåbär :) 
Familjen äter Asado

När vi äter glass från Grido