elinenargentina.blogg.se

2014-05-20
22:32:50

1 månad

Nu är det en månad kvar tills min hemresa till Sverige. Åhh känns så sjukt, jag går liksom runt och gör precis de som jag har gjort hela tiden. Har min veckorytm. Det finns saker som jag vill göra och människor som jag vill träffa en sista gång. Men det känns så himla sjukt att jag, omprecis en månad (om allt går som det ska) precis har gått på planet och sitter förmodligen och väntar på att det ska stiga för att bära mig till Sverige. 
 
Något av det jag längstar mest till är att få träffa Sara igen. Så bra människor få man leta efter! 
 
Puss på er, nu är klockan 17:30 här och jag måste gå till skolan!! 
 
Ps. Jag kommer aldrig mer klaga på någon svensk toalett. Mina skoltoaletter här är de värsta jag har sett. Ds. 
 
 
2014-05-19
07:56:09

19 Maj

Nu har jag varit i Argentina i 9 månader. Förlåt men jag vill inte åka hem. Jag vill inte lämna Argentina, inte nu. Varför måste jag lämmna när allt känns som på topp? "Man ska sluta när det är som bäst!" Hell no säger jag till det! Jag vill njuta av det som gör mig glad tills det inte längre gör mig glad. 
 
Idag har jag för absolut sista gången sagt hej då till Franklin. Om en timme så sitter han på en buss till Cordoba. Nästa gång han kommer tillbaka till Reco är jag i Sverige. Jag vet att vi kommer att prata i telefon (mi negrito) men det är endå skit. 
 
Här är lite bilder från när jag gick ut i går med Adri och hennes (och mina) vänner. Jag träffade även Max första gången sedan vi gjorde slut. 
 
 
Och en bild på vår kära Franklin
 
2014-05-19
07:13:07

Bilder del 2

Dessa bilder är från när jag gick ut med Flor och Natasha förra helgen
Natasha och jag
Natasha jag och Flor
Jag och Gabriel, sångaren i Suena el Güiro och f.d. klasskamrat
Jag och Adri när vi trasslar ben
Natasha och Flor