elinenargentina.blogg.se

2014-01-29
19:08:00

den 23 januari 2014

Vaknade runt 10 men drog mig till 11. Åt lunch med familjen. Under siestan som var sjukt varm så stängde de även av elen så då blev det JÄTTE varmt. Det ska (enligt min vän Floriana som jag umgås väldig mycket med) vara runt 40 grader varje dag. Jag vet inte om det är sant men dryga 30 är det garanterat.

Klockan 15 så skypade jag med Pollan. Det var nog den bästa skypningen jag har haft på månader. Så mycket som känns så mycket bättre nu när jag har skypat med en av mina mest underbaraste och vackraste vän. Jaja, grammatiken var inte perfekt i förra meningen. No importa! Sedan var jag social med familjen i några timmar innan jag gick iväg med min kompis Floriana och drack terere med hennes pappa. Det var som alltid när jag är med Floriana, vilket är ofta, väldigt kul. Runt 21 kom jag hem. Duschade och hängde med Adri till Agus för mer terere. Jag har druckit så mycket terere och ätit så mycket sött att jag känner mig helts gaaaah på mat nu. Kom hem och åt middag. Jag och Adri hängde med Floriana ut en stund vilket var kul. Kom hem runt 1 och nu är klockan drygt 2 och jag ska sova med AC.

+ med Argentina är att de har dygnet runt öppna apotek. Det tyckte jag att är fett bra! Sedan kan man se det lite som man vill att apoteken säljer alkohol (dricka) men då det i andra länder går att köpa marijuana på apotek lagligt (inte här) så köper jag det med

- med argentina var att när jag och Adri gick hem så stannade plötsligt Adri upp och vi började gå långsammare för att hon såg två killar som hon viste att var kriminella. Dvs de håller på med droger och de skulle kunna råna oss. 

2014-01-29
19:04:06

den 22 januari 2014

Idag har varit en bra dag bortsätt från det faktum att jag råkade bränna mina armar. Jag trodde att jag hade smörjt in dem men tydligen inte.

Så jag vaknade runt 11 och sedan gjorde jag inte mycket innan det blev dags för lunch, än just vänta på lunch. Till lunch blev det pasta och köttfärsås och efter maten skypade jag med min fru. Det var riktigt kul. Vi skrattade mycket och pratade mycket. Efter att ha skypat med henne i en timme kom Floriana och hämtade upp mig och tillsammans gick vi till Sofi för att bada i hennes pool och det var även där jag råkade bränna mig om armarna. Har sagt detta tidigare men jag är brun. Det var kul och mysigt att hänga med dem. Men vad kan man säga? Alltid kul att hänga med sköna människor! Runt 18 gick vi hem. Jag vilade en sekund och bytte sedan om för att dansa arabe och simma. Idag var första gången som jag klarade hela koreografin som vi har kommit upp med hittills i min arabvals och det var så klart kul. Sedan på simningen så gick det bra, bättre än i måndags. När jag kom hem åt jag middag och sedan hamnade jag framför datorn och chattade med Sara. Nu ska jag sova. Puss. 

 
 
2014-01-29
18:53:00

den 21 januari 2014

Idag sov jag till 1 ungefär innan jag gick upp och hjälpte Adri med att städa (okej hon städade, och jag tittade på) och sedan hjälpte henne att betala en försäkring (hon betalade, jag tittade på och snackade om Sverige). Sedan åt vi lunch och satt med våra datorer tills 14 då två av mina nyfunna vänner Sofi och Floriana kom över. Sedan väntade vi en knapp timme på att Mattias skulle komma och hämta upp oss för att åka till Puerto. Fast det gick ingen nöd på oss. Vi drack terere och snackade om livet så det var kul.  Sedan kom Mattias, Nico och Gonza. Totalt var vi 7 i bilen som åkte iväg till Puerto. I Puerto fixade Nico en båt. Deras båthamn är väldigt annorlunda från våra. Så vi hoppade i båten, som fick åka två vänder för att få med oss alla. Det var Nico som körde, till en strand som låg en liten bit bort. Sedan solade och badade vi hela dagen. Nico hade även med sig en ”kudde” som man kunde åka på bakom båten så det gjorde vi också. Jag bad dem ta det lite lugnt med mig för jag hade sett hur de körde med varandra (Nico, Mattias och Gonza) så i början var de lite försiktiga men till slut ville de ha mig i vattnet och när de grabbarna bestämmer sig för att man ska ramla av, då kommer man ramla av. Jag var välldigt tacksam under hela dagen att jag hade mina solglasögon. De var riktigt nice. 

Efter att vi åkt kudde blev det mer sol och terere. Jag hade endast protector men jag har fått färg idag. Tror aldrig att jag har varit så brun som nu. Vi åkte hem runt 19 och hemma duschade jag och sedan uppdaterade jag bloggen som ni kanske har märkt. Sedan fick jag och Adri bråttom för att åter igen hänga med Floriana vilket var riktigt kul. Vi snackade om killproblem och om jag tycker att jag har hört långa och svåra killhistorier tidigare i Sverige så är det få som kan närma sig de historier jag får höra i Argentina. Det är så att man kan tappa hakan.

Vi (jag och Adri) kom hem runt 12 på kvällen och har sedan suttit ett tag med våra datorer och ska nu sova! God natt på er och massor med pussar!