elinenargentina.blogg.se

2013-07-29
16:24:01

Värdfamiljen

Nu har jag fått kontakt med min värdfailj, det är framför allt min värdsyster som jag mailar med och det är hur kul som helst, även då det är lite svårt då vi skriver på spanska. Hon verkar vara en otroligt social och trevlig människa som det känns är på grännsen tillöversocial enligt mig som svensk, lite som jag alltså! 

Familjen bor i en lägenhet om jag har förstått det rätt. Lägenheten ligger i utkanten av stadens centrum. Bröderna som är jämnåriga med migg är tvilingar. De verkar vara en helt normal familj. Gillar musik och att dansa. Mamman verkar ta hand om maten i hemmet och hon ska vara trevlig och mysig. Hon jobbar lite som en dagisfröken, tillsamans med min syster som jobbar på morgonen och studerar på kvällen. Vad mina värdbröder gör på dagarna har jag dålig koll på, men de ska gilla att lyssna på musik, men ingen av dem spelar något instrument. Min äldre värdbror jobbar ute på landet och b or inte hemma. Men då han har möjlighet så åker han hem och är med familjen, dansar och chillar. Min värdpappa har jag inte så bra koll på. 

2013-07-29
16:15:52

Blogga ofta

Jag vet att det var länge sedan ajg bloggade sist men jag är på landet och har dålig tillgång till internet. Just nu sitter ja hos min granne och skriver. Men idag ska jag lägga upp några inlägg om saker som har hänt! 
2013-07-18
11:06:50

Hej då Gudfar

Nu har vi kommit fram till ridstället. Igår så åkte jag och mamma söder ut till jönköping där min Gudfar bor. Vi bodde över hos honom men han skulle upp och jobba tidigt idag så jag fick säga hej då till honom igår. Avskeden blir bara fler och fler. Men jag kommer ju tillbaka om ett år
 
Jag har fortfarande inte fått något svar på mailet eller smset som jag skickade tll värdfamiljen för några dagar sedan. Dock har jag fått ytterligare info om mitt ankomstläger. Först kommer jag att vara i en stad som ligger 1h utanför Buenos Aires i några dagar på en skola. I den skolan bodde och pluggade den nuvarande Påven, lite coolt sådär. Sedan åker jag med jag med buss norr ut till Santa Fe. Fågelvägen ligger Santa Fe ca 50 mil från Buenos Aires. På bussen får jag ha med mig två väskor. 
 
Ha det bra!